Professional services for weddings, anniversaries, parties, presentations, performances and other events.

Subject:  FAQ

Putem avea o discuţie faţă în faţă cu DJ-ul înainte de eveniment?
Bineînţeles! Chiar vă recomandăm acest lucru, pentru că este important să vă faceţi o primă impresie despre cel care va da tonul atmosferei evenimentului dumneavoastră. Contactaţi-ne şi împreună vom stabili întâlnirea!

Pot exista cereri, preferinţe muzicale?
Desigur! Dacă aveţi anumite preferinţe muzicale, vă rugăm să ni le faceţi cunoscute. Putem, stabili împreună, telefonic sau în cadrul unei întâlniri prealabile, momentele potrivite pentru anumite melodii (de exemplu, la nuntă, valsul mirilor poate fi dansat pe o melodie aleasă de către miri). De asemenea, vom fi încântaţi să colaborăm cu invitaţii cu privire la anumite preferinţe muzicale, în măsura în care acestea se pretează la evenimentul respectiv.

Putem sugera anumite melodii sau genuri muzicale pe care NU ni le dorim la eveniment?
Da! Totuşi, chiar daca nu solicitaţi acest lucru în mod expres, noi vom şti care este cea mai potrivită muzică pentru fiecare moment al evenimentului dumneavoastră, indiferent daca este vorba de nuntă, de botez, de petrecere privată etc.

Va exista si o formatie sau un taraf ce va canta live. Este asta o problema?
Nicidecum! Din experienţa noastră în colaborarea cu formaţiile, avem întotdeauna grijă pentru a evita suprapunerile de genuri muzicale între DJ şi formaţie.

Care este aria teritorială de disponibilitate a DJ-ului?
După cum se poate vedea şi în prezentarea noastră, suntem disponibili pentru a asigura sonorizări (şi nu numai) atât în România cât şi în străinătate.

Cu cât timp înainte de eveniment ar trebui sa rezervăm serviciile DJ-ului?
O întrebare destul de dificilă, având în vedere faptul că nunţile, botezurile şi petrecerile private se organizează cu mult timp înainte. Totuşi, există şansa ca DJ-ul să fie disponibil şi cu câteva luni inainte, chiar şi cu câteva săptămâni. Dacă DJ-ul are deja un eveniment programat la data dorită de dumneavoastră, vă putem recomanda alt DJ, având mulţi colaboratori în domeniu.
Vom putea cere DJ-ului un microfon pentru a vorbi, a canta, sau pentru KARAOKE? Sigur că da, DJ-ul dispune de microfoane fara fir, profesionale, un set de negative, echipament adecvat pentru KARAOKE.

DJ-ul va fi interactiv?
Bineînţeles! Rolul DJ-ului nu este exclusiv de a asigura sonorizarea evenimentului, ci este unul complex, acela de a crea o atmosferă plăcută, destinsă, animând petrecerea inclusiv prin prezentarea anumitor momente (de exemplu, a invita lumea la dans, a transmite o dedicaţie sau o urare în cazul unei aniversări sau a marca momentul aducerii tortului, la nuntă sau la botez).